Presentation (scrolla ner)

Happymakers går i täten för den nya generationens partyband. Bandet bildades 1998 och har sedan dess gjort runt 100 spelningar per år. Vi har en repertoar på över 200 låtar vilket gör att vi får upp alla i publiken på dansgolvet. Höga ambitioner och 20 års erfarenhet som musiker har bidragit till att Happymakers nu har blivit synonymt med kvalitet.

Nyårsafton 2008/2009 spelade Happymakers för 50.000 personer mitt inne i centrala Stockholm. När IKEA invigde sin nya butik i Singapore 2006 blev Happymakers speciellt inbjudna och ditflugna för att spela på premiären. Vi fick också åka till Monaco och spela då McDonalds alla nordiska chefer hade konferens. Andra scener vi besökt är Blå hallen och Waterfront.

Vi lägger största vikt vid att göra publik och arrangörer nöjda och jobbar stenhårt för att det ska bli så - därav namnet! Om du bokar oss så kommer du att få ett professionellt och trevligt bemötande och få bra service hela vägen. Ett exempel på hur det går till att boka oss på en privat fest: Du tar en första kontakt med oss via mail eller telefon och vi kommer överens om upplägg/pris på spelning samt datum. Därefter lyssnar vi till dina önskemål om upplägget på festen, och tar reda på allt ifrån antal deltagare, snittålder till att festen ska få ett bra flyt tidsmässigt. Vi gör upp om tidpunkt för att komma till spelplatsen och rigga upp: vanligen vill vi vara där ca 3 timmar före gästerna anländer. Anlitar du oss kan du känna dig helt lugn, vi levererar alltid det vi lovat och kommer alltid i tid.

Priser:

Varierar, beroende på spelningens upplägg och storlek. Kontakta oss för prisexempel.

Referenser:

”Tack för en oförglömlig kväll. Ni var fantastiska! Det finns gott om bra band i Sverige, dock betydligt färre bra band som både har ett brett urval utav låtar och som dessutom har känslan att pricka precis rätt under spelningen. Ni blandade vilt, spelar otroligt tight och med en enorm glädje! Dessutom, det finns nog väldigt få band som ser till helheten så som ni. Från första kontakt har ni gjort allt för att hjälpa oss att lyckas med festen. Tips om låtar och ordningsföljd, lån av både ljudutrustning och mikrofon, övat in en ny låt som vi önskade m.m. Tack vare Happymakers blev vår fest ett oförglömligt minne! Kommer att rekommendera er för andra kollegor/bekanta och räknar med att anlita er igen inom en snar framtid!" 

Nils Herlenius

"Hej! Måste bara tacka för att ni spelade så grymt bra och bidrog till en suverän bröllopsfest. De omdömen ni fått från gästerna är: jävlar vad bra bandet var! Vilken grym bredd de hade på repertoaren etc. Ni var värda vartenda öre! Ni fick till och med mina sjukligt blyga kusiner från Skellefteå att hoppa på dansgolvet, det har ingen lyckats med tidigare."

Simon 

 

"Tack för att ni hjälpte till att göra vårt bröllop till en mega fest! Cecilia och jag vill bara uttrycka vår tacksamhet. Samtliga gäster tyckte ni var fantastiskt duktiga och ni har fått väldigt mycket beröm. Vi har svårt att se att det finns mycket bättre coverband än Happymakers!"

Joakim Anjou 

 

"Stort tack! Den bästa kick-offen någonsin!"

Lennart, Husman Hagberg AB

 

"Succé på nya stället! Det har varit premiärhelg på vårt alternativa nya ställe - The Corner Club. Premiärbandet Happymakers gjorde stor succé. Publiken stod upp och applåderade."
"Hej och tack för senast! Vi är otroligt nöjda med Er insats. Ni gjorde vårat bröllop till ett minne både för oss och våra kompisar. Alla gäster har givit Er mycket beröm och det talas om den roligaste festen någonsin. Jag hoppas att jag snart kan anlita Er igen. Ha det bra!" 

Marcus Bagstevold, maknadsansvarig Kinnarps
 

"Hej! Tusen tack för den fina spelningen i Lördags. Ni är ett toppenband! En bra repertoar hade ni också som passade in så bra både för oss "gamlingar" och de lite yngre. Flera av vännerna hörde av sig och var så positiva till er. Har redan en liten plan att engagera er igen till nästa sommar, vi är nu flera som kommer att förorda Happymakers."

Susanne

 

"Hej! Ville bara skriva och säga att ni har fått jättemycket beröm för helgen!! Gäster - nya som gamla - personalen, vakterna... alla tyckte det var toppenstämning i helgen och att ni var otroligt bra. Vi ser fram emot nästa helg!"

Gunilla Andersson, Källarmästare på Sandhamn Hotell och Konferens